Лопатка кондитерська Stalgast 260 мм

Артикул: AG229975

1 131 

Немає в наявності

Вам сподобався цей товар? Додайте його до обраного зараз і слідкуйте за товаром.

Додати до списку бажань
Оплата

Безготівкова на рахунок ФОП

Гарантія

Завжди перевірені товари

Відправка по всій країні

Відправка по Новой пошті

Легке повернення

Проягом 14 днів

Лопатка кондитерська 260 мм Stalgast 261260 має довгий гнучкий клинок з нержавіючої сталі з заокругленим кінчиком.
Лопатка кондитерська є ідеальним інструментом для джему, начинки, шоколаду та інших продуктів.
Гнучка металева робоча поверхня і міцна ручка роблять її необхідною для обробки делікатних прикрас або обрізки країв, щоб створити бездоганну обробку.
опатка кондитерська незамінна для роботи з кремом таглазур’ю. За допомогою такого кондитерського інструменту, можна рівномірно розподілити крем по поверхні та бокових частинах торта, вирівняти капкейки під мастику, зробити декор з крему.
Може використовуватися в посудомийній машині.