Лопатка кондитерська Stalgast 260 мм
1 131 ₴
Немає в наявності
Вам сподобався цей товар? Додайте його до обраного зараз і слідкуйте за товаром.
Лопатка кондитерська 260 мм Stalgast 261260 має довгий гнучкий клинок з нержавіючої сталі з заокругленим кінчиком.
Лопатка кондитерська є ідеальним інструментом для джему, начинки, шоколаду та інших продуктів.
Гнучка металева робоча поверхня і міцна ручка роблять її необхідною для обробки делікатних прикрас або обрізки країв, щоб створити бездоганну обробку.
опатка кондитерська незамінна для роботи з кремом таглазур’ю. За допомогою такого кондитерського інструменту, можна рівномірно розподілити крем по поверхні та бокових частинах торта, вирівняти капкейки під мастику, зробити декор з крему.
Може використовуватися в посудомийній машині.
Лопатка кондитерська Stalgast 260 мм
1 131 ₴Немає в наявності
