Лопатка кондитерська з уступом Stalgast 260 мм

Артикул: AG469387

743 

Немає в наявності

Вам сподобався цей товар? Додайте його до обраного зараз і слідкуйте за товаром.

Додати до списку бажань
Оплата

Безготівкова на рахунок ФОП

Гарантія

Завжди перевірені товари

Відправка по всій країні

Відправка по Новой пошті

Легке повернення

Проягом 14 днів

Лопатка кондитерська з уступом Stalgast 263260 відноситься до професійного кондитерського інвентарю для кафе, кондитерських, пекарень та ресторанів.
Призначена для нанесення крему на поверхню торта та його вирівнювання.
Цей інструмент також можна застосувати під час складання багатоярусного торта. Лопатка виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі з відмінним захистом від корозії, рукоять із поліпропілену.
Гнучка металева робоча поверхня та міцна ручка роблять її необхідною для обробки делікатних прикрас або обрізки країв, щоб створити бездоганну обробку.
Матеріал рукояті безпечний, має гарну міцність, жорсткість і твердість, при стерилізації інструменту може витримувати температуру до 80 – 100°C.
Примітка: можна мити в посудомийній машині.